Wij willen allemaaaal Tarkan!!

tarkan1 pic

‘I’ [naam op verzoek verwijderd], zo konden we onlangs in de Grazia lezen, was psychologiestudente (HA!) en stekkerdozen in elkaar-zetter toen ze, aangestoken door haar Turkse collega’s, plotsklaps tot over haar oren verliefd werd op Tarkan en daarop besloot hem maar te gaan stalken. Openingszinnen van het artikel: “Ik ben er nog niet helemaal klaar voor om de brieven terug te lezen, die ik naar Tarkan en de mensen om hem heen schreef. Het is vooral de drammerige en sexueel expliciete toon erin die me afschrikt.”

Als we even googlen naar I, gaat een wereld van heerlijke belachelijkheid voor ons open. Zo vinden we op een of andere site over evolutie, waar racistische theorieën worden verdedigd danwel bekritiseerd (ik heb eigenlijk geen flauw idee):

“Uit de lange brief valt op te maken dat I de zanger Tarkan gestalkt heeft en dat ze daarover een artikel wilde schrijven. Ook schrijft de fan dat I gelooft dat Tarkan homosexueel is. I zegt twee redenen te hebben waarom ze dat denkt: 1. omdat hij (Tarkan) weigerde met I te slapen toen ze hem stalkte. 2. Omdat zijzelf steeds verliefd wordt op homosexuele mannen.” Van alle dingen die ik niet begrijp in deze alinea, ben ik nog wel het meest geshockeerd door de insinuatie dat Tarkan homo zou zijn!…

Ook is er nog een vete ontstaan tussen I en een bloedserieuze Tarkan-blogger (wederom, geen idee waar het allemaal over gaat), én kunnen we in een fan-clip zien hoe I in de duinen staat te dansen (0:46), en uit een groene auto stapt; vervolgens een appel eet (1:59).

Ben je niet blij dat je dit nu allemaal weet?

Labels: , ,
Posted at 13:52 • 9 Comments